Com utilitzar el Reglament de Participació de l'Ajuntament de Barcelona
(o com donar la volta al mitjó)
3. Sobre l’àmbit territorial de les consultes
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
(o com donar la volta al mitjó)
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
e02624e29021898c8eca81a249adefb34e694a65c3eb4f646298ec72e00cc8bb
Origen:
{"body":{"ca":"Hem de tenir en compte que el reglament de les consultes està pensat perquè aquestes siguin d’àmbit de ciutat. Quan es refereix a les consultes de districte (o districtes, doncs es pot convocar a diferents districtes alhora), el reglament parla d’excepcionalitat:\r\n\r\nExcepcionalment, es poden convocar consultes ciutadanes d’àmbit d’un districte o més d’un districte, si l’afectació del resultat és tan singular que es pot determinar clarament aquest àmbit territorial. Tanmateix, si el pressupost necessari per poder executar la proposta és superior al 5% del pressupost municipal, la consulta ciutadana serà d’àmbit de ciutat. (article 71/2)\r\n\r\nEn el cas que es vulgui fer una consulta en un àmbit més petit (un barri per exemple) el reglament posa com a condició que abans s’hagi fet un procés participatiu.\r\n\r\nEn aquests casos, en la justificació de la necessitat de la consulta, s’ha de ser molt curós a assenyalar que el resultat no afectarà de cap manera més enllà de l’àmbit concret. Per exemple: una consulta sobre la mobilitat en un carrer segurament que no seria admesa si forma part d’un pla més general.\r\n\r\nSe sap qui està empadronat o no a la ciutat i si té més de 16 anys pot votar i, per tant, no hi ha dificultat per establir els subjectes cridats a una consulta a nivell de ciutat. En canvi, sembla ser que ara per ara hi ha una dificultat tecnològica per establir censos electrònics de votants d’àmbits delimitats quan aquestes consultes es volen fer <em>on-line</em>."},"title":{"ca":"3. Sobre l’àmbit territorial de les consultes"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
<script src="https://participa.favb.cat/processes/participacio/f/758/proposals/15543/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.favb.cat/processes/participacio/f/758/proposals/15543/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>
Aquest contingut no és apropiat?
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetes
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...