Com utilitzar el Reglament de Participació de l'Ajuntament de Barcelona
(o com donar la volta al mitjó)
d) Celebrar una audiència pública
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
(o com donar la volta al mitjó)
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
940ea302c33575e48154e224cb42fdd39bb5bad28a74b9660e0a21ebd7d5943f
Origen:
{"body":{"ca":"Històricament la FAVB ha estat promotora de diverses audiències públiques (2005 audiència pública sobre l’ordenança del civisme, 2016 audiència pública sobre turisme) totes elles amb <strong>gran impacte sobre la ciutat</strong> i en les quals l’Ajuntament s’ha hagut de posicionar davant de qüestions que li eren incòmodes.\r\n\r\nLes audiències públiques han esdevingut eines molt potents per al moviment veïnal. Fins ara per convocar aquestes audiències, la FAVB s’havia de posar d’acord amb altres entitats socials que conjuntament acreditessin un nombre determinat de socis. Però amb el nou reglament això no és possible. Ara cal <strong>recollir 7.000 signatures</strong> a través d’una iniciativa ciutadana, cosa que la fa molt més difícil i, per tant, hem perdut possibilitats. En cada cas s’ha de valorar la rendibilitat de recollir la meitat de vots (3.750) per incloure un punt en l’ordre del dia municipal o fer l’esforç de recollir el doble (15.000) per a la convocatòria d’una consulta ciutadana de moltíssim més impacte.\r\n\r\nSi l’Ajuntament a iniciativa pròpia no vol convocar una audiència i la recollida de signatures sembla excessiva, també es pot buscar la complicitat del <strong>Consell de Ciutat</strong>, que també té aquesta potestat (Article 66. Punt2)\r\n\r\nTambé es poden convocar per iniciativa ciutadana <strong>audiències públiques a nivell de districte</strong> per tal que el govern del districte doni la cara en un determinat tema que plantegi el moviment veïnal. En aquest cas també cal valorar l’esforç de la recollida de signatures que lògicament és proporcionalment més baix. També és de preveure que els consells de ciutadans de districte prevegin en la seva futura reglamentació aquesta possibilitat."},"title":{"ca":"d) Celebrar una audiència pública"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
<script src="https://participa.favb.cat/processes/participacio/f/758/proposals/15521/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.favb.cat/processes/participacio/f/758/proposals/15521/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>
Aquest contingut no és apropiat?
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetes
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...