Comunitats Energètiques de Barri
Definició del model i estudi de viabilitat
Punt 1
Reportar contingut inapropiat
Aquest contingut no és apropiat?
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Definició del model i estudi de viabilitat
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Valor:
351002de79ea7d875718f18b2cc7f93c98c01215731f5773230e0494d12e7a78
Origen:
{"body":{"ca":"<p>Invertir cada cop més en fer realitat un ampli model de generació pública d’energia amb instal·lacions de parcs fotovoltaics en espais, equipaments i edificis públics, i de manera conseqüent i coherent amb la finalitat dels equipaments i espais públics de donar servei i reforçar la vida comunitària, <strong>aprofitar l’energia sobrant respecte al consum propi dels edificis municipals per contribuir a la construcció i enfortiment de les comunitats energètiques</strong>. <br>En el marc del Pla Clima Escoles, i com s’afirma a la Mesura de Govern del 24/04/2024, “La instal·lació de plaques solars permetrà a les escoles generar energia suficient per a l’autoconsum i millorar el confort climàtic dels equipaments, a més de produir un excedent energètic que abastirà la comunitat.” (p. 4). <br>L’aprofitament per la ciutadania d’aquests excedents i de la generació sobrant provinent de qualsevol ’instal·lació fotovoltaica a infraestructures públiques (pèrgoles, centres esportius, i altres equipaments) s’ha de fer a través de les Comunitats Energètiques de barri. És l'únic sistema socialment acceptable per fer-ho. <br>Al contrari, consideraríem una perversió que l'Ajuntament vengui l’energia sobrant als oligopolis energètiques perquè ells facin negoci inserint-ho en la xarxa elèctrica a un preu molt més alt. </p>","es":""},"title":{"ca":"Punt 1 ","es":""}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
<script src="https://participa.favb.cat/processes/CEB/f/3357/proposals/37987/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.favb.cat/processes/CEB/f/3357/proposals/37987/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>
Aquest contingut no és apropiat?
Cal que habilitis totes les galetes per veure aquest contingut.
Canviar la configuració de les galetes
0 comentaris
Carregant els comentaris ...
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...